7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Kao da nikada nisu igrali košarku, videćemo za kazne!

Objavljeno: 14.10.19 u 10:10

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović istakao je da poraz od Primorske u ABA ligi nije bio nimalo prijatan.

On je u izjavi za ‘Kurir’ prvo kritikovao igrače, iako je ovo bio tek prvi poraz tima ove sezone posle pet šest vezanih pobeda.

– Kao da nikada nisu igrali košarku – istakao je Ostoja Mijailović, a potom spustio malo loptu:

– Rekao sam posle pobede u Veneciji da će biti padova. Nakon tolikog niza pobeda, desi se takvo veče. Nije Primorska bila prejaka u odnosu na nas, ali momci nisu imali veče. Tako nešto se dešava i najvećim timovima na svetu. Kao što sam rekao, kao da nikad u životu nisu igrali košarku. Dešava se, nažalost, ali nije to svojstveno Partizanu, ni kvalitetu košarkaša ni stručnom štabu. Nije ovo finale ABA lige, već jedan meč – istakao je Ostoja Mijailović.

Upitan o mogućim kaznama za lošu partiju u Sloveniji predsednik Partizana je rekao:

– Sačekaćemo da se vrate s puta. Videćemo kako će proći u Evrokupu, čeka nas važan meč, a potom i teško gostovanje Mornaru. Nije alibi, ali od deset mečeva mi osam igramo na strani – rekao je Mijailović.

Partizan je ove sezone vezao tri pobede u Superkupu ABA lige i osvojio je trofej. Potom je u Evrokupu savladao Veneciju i Tofaš, da bi u ABA ligi prvo slavio u Laktašima protiv Igokee, a onda doživeo poraz od Primorske.

Crno-beli sutra u okviru trećeg kola Evrokupa gostuju Lijetuvas Ritasu koji nikada nije pobedio u Litvaniji.

0
0

7 Komentara

  1. Nadamo se da je Trinkijeri posle ove utakmice izveo zaključak da Zagorac ne može da čuva Kuridžu (pa da ga je prošao jednom nego deset puta na istu foru). Imam i jedno pitanje da li neko može da mi navede razliku između Pejnersa i Pecarskog (a da nisu godine u pitanju)?

    0
    0
    Odgovori
    • Pa taj Zagorac je na kraju odbranio tri napada protiv Kuridže na niskom postu i jedini bio dobar tu tekmu. Razlika između Pejnersa i Pecarskog je što jebovaj drugi zarobljen između dve pozicije C i KC…nema masu za prvu, prespor u odbrani za drugu… da i Pejners je krilo…

      0
      0
      Odgovori
      • Zasto pisete a pojma nemate,Pejners moze da igra 2.3.4…. i ima bar koordinisan rad nogu i ruku. I sto je najvaznije igra seniorsku losarku.
        Zao mi je Pecarskog,momak je 2 godine imao sansu u KKP ali on nije za seniorsku kosarku,mozda nikad biti nece….posto gluposti pisete besmisleno je da Vam se kosarkaski argumenti iznose… On igra juniorsku kosarku,gde je fizicki dominantan,uz to ogroman moze da pogodi trojku..Ta dominacija sa odraslima ne postoji…Rad njegovih nogu u odbrani,ledjna tehnika ne postoji…
        Pa u KKP bi bili presretni da je on dobar i da je iskoristio sansu. On je negde izmedju DJekica i u najboljem slucaju Muslija. Onaj njegov vrsnjak Petrusev je igrac za njega,pa i Tanaskovic Dusan, Miletic takodje..

        0
        0
        Odgovori
  2. SVE do jednog,ili ce se opametiti ili mars iz kluba,igra koju su prilazali je CIST KRIMINAL,ako oni sa takvom igrom misle protiv DOSTA jacih ekipa tipa ritas,mornar,cedevita nece da valja,sutra pod MORANJEM mora da se dobije ritas,ako mislimo sa nekom pozitivmom energijom da odigramo mec na gostovanju mornaru,ili nam sledi serija poraza!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter