3
AdmiralBet ABA Liga

IZGUBIO ŽIVCE: Tomić preuzeo odgovornost za poraz, ali se iznervirao usled jednog pitanja novinara!

Objavljeno: 13.10.19 u 23:10

Crvena zvezda je doživela bolan poraz od podgoričke Budućnosti u drugoj rundi ABA lige.

Ljuti rival je slavio sa 89:81 u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, što je ‘spustilo’ ekipu Milana Tomića posle euforije nastale nakon trijumfa protiv Fenerbahčea u četvrtak uveče.

– Posle velike pobede protiv Fenerbahčea, odmah u svlačionici sam rekao igračima da će biti teško. Ali nisu igrači krivi, ja sam. Utakmica je izgubljena u prvoj četvrtini. Davali smo poene, primali smo, to ide gostima. U nastavku je Budućnost dala teške poene preko ruke, za tri, za dva, ali to je tako kada daš protivniku veru da mogu. Velika odbrana protiv Fenerbahčea je radila, ali smo od Budućnosti primili neverovatan broj poena. Moramo da odreagujemo, sledeća utakmica je protiv Makabija – rekao je posle meča trener crveno-belih.

Tomić je bio vidno nezadovoljan, a isprovociralo ga je pitanje o tome koliko je skautirao rivala.

– Koliko sam se posvetio skautingu? Šta mislite, da se nisam posvetio? Igrači nisu krivi, ja sam. Ja se ne krijem ni od koga – odbrusio je Tomić.

0
0

3 Komentara

  1. Sta mi imamo od toga sto ti kazes ja sam kriv???Pobjeda nad Fenerom bi veceras dobila potvrdu, a ovako nista nulaaa.Ekipa ti od pocetka sezone lose izgleda, i pojedini nisu svjesni gdje su dosli da jednu tekmu igras ovako ,a onakooo….Moraju da kidaju svaku tekmu niko se sklanjati neceee Tomicuuu.Jako razocaran navijac Crvene Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter