0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

NAVIJAČI ZVEZDE ZNAJU KOŠARKU: Evo šta je Džejms Gist imao da kaže o podršci u Areni!

Objavljeno: 11.10.19 u 09:26

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče u 2. kolu Evrolige u ‘Štark Areni’ rezultatom 68:56.
Jedan od najzapaženijih na terenu bio je veteran Džejms Gist. 

– Velika je ovo pobeda zato što je prva. Ne želimo da se zavaravamo. Moramo da budemo skromni. Pokazali smo šta smo spremni da uradimo, ova utakmica je gotova. Uživaćemo večeras, a već u nedelju nas očekuje meč protiv Budućnosti – rekao je Gist.

Amerikanac je u ovom meču preuzeo ulogu vođe, pri svakom prekidu razgovarao je sa saigračima.

Govorio sam im da budu koncentrisani, u ovako glasnoj areni igrači se mogu izgubiti. Bez obzira na ono što se dešava u napadu, naša odbrana mora da bude najbolja – ističe Gist.

Početak sezone je dobar da se ‘velikani uhvate na spavanju‘ početkom sezone istakao je Gist, a upravo to je uradila Crvena zvezda.

Fener nije u stopostotnoj formi. Veseli se vratio iz povrede. U isto vreme, moramo da iskoristimo trenutak, u Atini smo izgubili, ali nam se sada vratilo. Sledeće nedelje nas čeka Makabi, neće biti lako – dodao je američki košarkaš.

Gist je govorio o navijačima.

Imamo veliku bazu fanova, navijači Zvezde znaju košarku. Kada imaš fanatične navijače koji vole igru. Viču, pevaju, razumeju kada je bitan trenutak, kada se utakmica lomi. Uzbudljivo je učestvovati u ovakvom meču – ističe Gist.

Odbrana je bila ključna protiv Fenerbahčea.

– Mo je veliki deo tima, bili smo u ekstremnom odbrambenom modu. Možda nećemo svake večeri biti dobri u odbrani, ali nam je potrebna dobra igra u odbrani uvek – zaključak je košarkaša Crvene zvezde Džejmsa Gista. 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter