2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/Partizan

ANDREA TRINKJERI: Ako želimo da pobeda protiv Venecije vredi, moramo da pobedimo Tofaš!

Objavljeno: 07.10.19 u 11:33

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da želi da njegova ekipa ostvari drugu uzastopnu pobedu u Evrokupu i da u predstojećem duelu protiv Tofaša mora da bude maksimalno spremna tokom cele utakmice.

– Da bi naša pobeda iz Venecije nešto vredela, moramo vezati dve dobre utakmice. Posle nekoliko gostovanja, igramo prvu zvaničnu utakmicu kod kuće i moramo biti maksimalno koncentrisani. Moj posao je da spremim ekipu da bude na maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će biti mnogo navijača i da će atmosfera biti dobra, što će nam biti dodatna motivacija – rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u utorak od 20 časova u Beogradskoj areni protiv turskog Tofaša, utakmicu drugog kola u Evrokupu. Obe ekipe su pobedama startovale u Evrokupu, Partizan protiv Venecije, a Tofaš protiv Limoža.

Centar crno-belih Nikola Janković rekao je da je prva utakmica na domaćem terenu veliki izazov za njegovu ekipu da potvrdi sve što je dobro uradila na početku sezone.

– Tofaš je dobra ekipa koja u svom sastavu ima mnogo iskusnih igrača i u stanju su da lako uvedu utakmicu u ritam koji njima odgovara, ako ne budemo maksimalno koncentrisani. Zbog toga moramo dati sve od sebe u svakom trenutku – naveo je Janković.

Ulaznice za utakmicu prodaju se danas i u utorak u Tiketlajnu na Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića 1 i na blajani Beogradske arene po cenama od 400 do 1.400 dinara.

Partizan je napomenuo da su sva mesta numerisana i da će vlasnici ulaznica moći da sednu samo na svoja mesta, za koja imaju kartu.

Deci uzrasta do šest godina omogućen je besplatan ulaz na utakmicu, ali ona neće imati svoje sedište već će moći utakmicu da prate sedeći u krilu roditelja ili pratioca.

Osim poštovanja numeracije sedišta u dvorani, neophodno je da svi prolazi u dvorani budu prohodni u svakom momentu, da se poštuje zabrana pušenja u dvorani, kao i zabrana bacanja predmeta u teren i korišćenja pirotehničkih sredstava.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter