0
Evroliga

FOTO: Bajern

EVROLIGA: Lučić vodio Bavarce do pobede, Himki slavio protiv Makabija Jović se povredio (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.19 u 22:43

Odličnu košarkašku predstavu pružili su Bajern iz Minhena i Himki na svom terenu.

Vladimir Lučić bio je raspoložen večeras i vodio je svoj tim do pobede, Himki je takođe slavio protiv Makabija, a Stefan Jović nije se upisao u strelce. 

Neizvesna igra viđena je u prvoj četvrtini koja je završena rezultatom 22:23 u korist italijanskog tima. U drugoj četvrtini bavarci su slobodno se može reći rešili pitanje pobednika pošto su taj deo meča dobili sa 20:11, a u nastavku meča nastavili su sa sigurnom igrom, te je na kraju bilo 78:64.

Bavarce je ka pobedi vodio Vladimir Lučić koji je ubacio 18 poena, Nihad Dedović ubacio je 16, a Lo Maodo 12. Najbolje poteze najkorisnijeg igrača meča Vladimira Lučića pogledajte OVDE

Iskusni Luis Skola predvodio je Armani sa 17 poena, 14 je ubacio Serhio Rordigez, Amedeo Dela Vale ubacio je 10.

Himki je u neizvesnom meču savladao Makabi na svom terenu u prvom kolu Evrolige. Sigurni su bili domaći, a tokom tri četvrtine bili su i rezultatski ubedljivi. Jedina deonica koju su dobili gosti bila je poslednja, ali za preokret nisu imali snage igrači Makabija

U Himkiju je najefikasniji bio Aleksej Šved koji je ubacio 22 poena, pratio ga je Gil Entoni sa 18 i Tima Entoni koji je ubacio 17. Dok srpski reprezentativac Stefan Jović nije imao poena za 17 minuta provedenih na parketu, on se u trećoj deonici povredio i nije se vraćao u igru.

U ekipi Makabija najefikasniji je bio Terik Blak sa 17 poena, Omri Kaspi je ubacio 13, a Otelo Hanter 11.

Fenerbače koji vodi Željko Obradović poražen je na gostovanju u Madridu od Reala (81:77). „Kraljevski klub“ je predvodio Džefri Tejlor sa 19. poena, a odlično su ga pratili Entoni Rendolf (15) i Fakundo Kampaco (14).

U turkom timu najviše poena je postigao Derik Vilijams (19), a iza njega je odmah Nikola Kalnić (13), dok je Vladimir Štimac ubacio 4 poena.

FOTO: FC Bayern Basketball / Tviter 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter