0
Evroliga

GUDURIĆ STIGAO U MEMFIS: Raspitivao sam se o uslovima u NBA, evo šta mi je rekao Bogdanović…

Objavljeno: 01.10.19 u 17:16

Srpska kolonija u NBA ligi jača je za još jednog košarkaša. Marko Gudurić priključio se novim saigračima u Tenesiju

Gudurić je iskoristio odmor nakon Mundobasketa, a danas je izašao pred novinare i otkrio kakav savet je dobio od iskusnijeg kolege Bogdana Bogdanovića.

– Pomoglo mi je što sam igrao u reprezentaciji sa igračima koji igraju u NBA ligi. Mnogo sam ih propitivao, posebno Bogdana koji igra na istoj poziciji kao i ja. Dugo se poznajemo i dobri smo prijatelji. Rekao mi je da je razlika u brzini igre, da moram da budem fizički spreman i posavetovao da budem svakodnevno u sali, da se takmičim od prvog dana. Na treningu moram da pobeđujem saigrače, a potom i da se nametnem treneru i dokažem da zaslužujem da igram – istakao je Gudurić.

Gudurić je potom govorio o šansi koja mu se ukazala, istakao je da do ovog leta nije imao ponudu da zaigra u NBA ligi.

– Nisam do sada dobijao pozive, a bio sam i zadovoljan u Fenerbahčeu, radio sam sa trenerom Željkom Obradovićem. On je jedan od najboljih u svom poslu. Dosta sam naučio za dve godine saradnje sa njim, pomogao mi je da razvijem svoju igru – istakao je Gudurić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter