0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

TOMIĆEVA ŠALA SA LAZIĆEM: Evo šta je Kuzmić rekao prvi put posle nesreće…

Objavljeno: 22.09.19 u 13:36

Dobro raspoloženje na Zvezdinom ‘medija deju’ u beogradskoj Štark areni.

Uvodnu i glavnu reč imao je trener crveno-belih, Milan Tomić, koji je imao veoma uspešnu prvu sezonu u klubu sa Malog Kalemegdana.

– Pripreme idu kako smo zacrtali, zadovoljni smo. Igrali smo prijateljske utakmice da vidimo šta mora da se popravi. Svi su zdravi, samo je Branko Lazić imao lakšu povredu – rekao je najpre Tomić, pa dodao:

– U Atini smo imali utakmice na dva dana da vidimo kako ce to biti ove sezone.

Pre konferencije je voditeljka programa rekla da je Zvezda prošle sezone osvojila dva trofeja. A Tomić je na to pitao:

– Zar nisu tri? Superkup se ne računa? Nije bitan, što ga onda igramo? – nasmejao se Tomić, a onda se našalio sa kapitenom Lazićem i pitao njega:

– Da li se Superkup računa? Aha, računa se… – prokomentarisao je Tomić nakon što je kapiten klimnuo glavom.

– Sklopili smo dobar tim i napravili hemiju. Teško će biti ove sezone. Tu je 85 utakmica. Nema ciljeva videćemo dokle ćemo dogurati – podvukao je Tomić.

FOTO: HOTSPORT

Novinarima je pažnju privukao i Ognjen Kuzmić, koji se pojavio prvi put u javnosti posle teške saobraćajne nesreće i, za sada, uspešnog oporavka.

– Drago mi je da sam se vratio. Kad doktori odobre vraćam se, morate njih da pitate. Bio je to težak period u bolnici, ali sam imao podršku porodice, kluba i navijača. Još jednom, drago mi je da sam se vratio – rekao je Kuzmić.

Iz Štark arene – Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter