0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK PARTIZAN

KOŠARKAŠKA TEMA ‘BROJ JEDAN’: Legenda Partizana kritikovala crno-bele zbog odluke o Pecarskom!

Objavljeno: 22.09.19 u 12:01

Odluka Marka Pecarskog da napusti Partizan i potpiše za FMP iz Železnika, razvojni tim Crvene zvezde, podigla je veliku prašinu u srpskoj košarkaškoj javnosti.

Tim povodom se oglasio i Goran Grbović koji je u izjavi za ‘Kurir’ kritikovao odluku Partizana da pusti jednog od najvećih talenata srpske košarke.

– Kad je stigao, za njega nije pronađena prava pozicija, nije se znalo šta igra. Desila su se previranja, smena trenera… On nije ni četvorka, ni petica, tako da je s njim trebalo da se radi mnogo više. U početku je trebalo da mu se nađe pozicija, a kasnije je sve krenulo lošim putem. Mislim da je on krilni centar, slične je građe kao Novica. Bio je jako veliki potencijal, a očigledno da se tada s njim nije radilo kako treba – rekao je Grbović.

Mnogi navijači Partizana su osudili odluku Pecarskog o izboru novog kluba, ali Grbović smatra ad je doneo dobru odluku.

– To je njegova odluka, ne treba nikoga da osuđujemo, igrači se u principu ne rukovode navijačkim strastima Sigurno će u FMP posvetiti mnogo više pažnje individualnom radu s njim i pronalaženju prirodne pozicije za njega. Tu je Partizan pogrešio. Da li su ga olako pustili, to je pitanje. To je odluka trenera Trinkijerija i njegova je odgovornost. Ako je tako odlučio, verovatno ima razloga – istakao je Grbović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter