4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter

NOVE METE: Gaudlok sve dalje od Partizana, na skeneru bivši igrač PAO-a i član Čikago Bulsa…

Objavljeno: 18.09.19 u 09:45

Nadali su se navijači Partizana dolasku ‘Crne mambe’, ali je Endrju Gaudlok za sada daleko od crno-belog dresa.

Partizan je u potrazi za pravim ‘skorerom’. Prva želja bio je Endrju Gaudlok, ali je sam Amerikanac rekao da ga iz Beograda još uvek niko nije kontaktirao. Da li će, nije poznato, a novinar ‘Sportanda’ Orazio Kauči najavljuje dve nove mete.

Prva je Šon Kilpatrik. Momak koji je prošle godine nosio dres Panatinaikosa, ali se nije baš pokazao. U Evroligi je beležio 9,2 poena, 1,7 skokova i 1,1 asistenciju. U karijeri je igrao za Santa Kruz, Deliveri, Minesotu, Denver, Bruklin, LA Kliperse, Milvoki i Čikago.

Druga meta Partizana je Vejn Zelden, 24-godišnji bek šuter koji je prošle sezone nastupao za Memfis, ali je sada član Čikago Bulsa. Ipak, veliko je pitanje da li ‘bikovi’ računaju na njega. Zelden je prošle sezone beležio 5,5 poena po meču i 1,2 asistencije.

0
0

4 Komentara

  1. Kakav je to pa suter kad postize po pet poena po mecu,nama treba neko ko zna da pistigne kos sa distance kao onaj beron kod mutanata!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mislis li da bi taj Beron davao vise koseva od Kilpatrika? Nema sanse, ovaj je garantovano bolji igrac od njega! I jedan Klej Tompson u US timu daje po 7-8 poena a u klubu po 25. Moras da napravis paralelu izmedju klubova gde ko igra. Nasa liga je šaranska i za EL a kamoli za NBA!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter