0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

KAKVO PRIZNANJE: Evrokup kaže Partizan doveo četvrto najkvalitetnije pojačanje…

Objavljeno: 18.09.19 u 15:50

Na zvaničnom sajtu Evrokupa, Partizanu je dato laskavo priznanje za dovođenje četvrtog najkvalitetnijeg pojačanja tokom leta.

Evroliga je krem evropske košarke, a ove godine za njom ide i Evrokup. Čini se da su dva ECA takmičenja nikad kvalitetnija. To pokazuju pojačanja koja su dovodili klubovi širom Evrope.

Zvanični sajt Evrokupa danas je predstavio najzvučnija i po njihovom mišljenju najkvalitetnija pojačanja ekipa. Na prvom mestu je naravno Srbin, dok je Partizan doveo četvrto najkvalitetnije pojačanje ovog leta.

Na prvom mestu naravno nalazi se Virtus Bolonja koja je dovela kapitena Srbije Miloša Teodosića. Sajt Evrokupa je našeg igrača okarakterisao kao najboljeg plejmejkera sveta, bivšeg MVP-a Evrolige i osvajača mnogih trofeja. Takođe, Miloš je predstavljen kao jedan od najboljih dodavača u istoriji Evrolige.

Drugo mesto pripalo je Aleksu Tajusu koji je pojačao Unikahu, dok je treći Klemen Prepelič koji je prešao u Huventud. Na četvrtom mestu je pojačanje Partizana Artjom Parahovski.

Evrokup za ovog snažnog igrača kaže da je dobar poenter iz reketa, ali da je još bolji skakač i bloker. Da je Partizan doveo igrača koji fenomenalno igra u oba smera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter