0
Košarka

FOTO: KK Partizan/ Manases Sandor

NOVICA VELIČKOVIĆ JE ODUŠEVLJEN: Partizan promovisao nove dresove (FOTO)

Objavljeno: 17.09.19 u 14:55

Kapiten crno-belih priznao je da mu se dres izuzetno dopada.

Partizan u novu sezonu ulazi u novim dresovima koje je i ove godine proizveo tehnički sponzor kluba, kompanija Under Armour.

Na događaju ovog prepodneva, pred brojnim predstavnicima medija na Kalemegdanu, održana je promocija novih dresova kojoj su prisustvovali prvotimci crno-belih, Novica Veličković, Markus Pejdž i Ognjen Jaramaz, trener Partizana, Andrea Trinkijeri, kao i glumac Zoran Cvijanović, pevačica Ana Stanić i bubnjar, Dragoljub Đuričić.

Nakon kratkog osvrta na razvoj dizajna dresa Partizana osamdesetih, devedesetih i dvehiljaditih, kao i asocijacija koje na te godine imaju Ana Stanić, Dragoljub Đuričić i Zoran Cvijanović, kapiten crno-belih, Novica Veličković je otkrio nove dresove.

Tom prilikom, Veličković je istakao kako saigračima i njemu već dve sezone izuzetno prijaju Under Armour dresovi u kojima igraju, i da se nada da će u novoj opremi postići odlične rezultate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter