1
Evrobasket 2022

FOTO: KSS

KRAJ JEDNE ERE: Selektor Đorđević potvrdio da napušta klupu Srbije!

Objavljeno: 14.09.19 u 16:39

Košarkaška reprezentacija Srbije danas je poslednji put nastupila na zvaničnom meču predvođena selektorom Aleksandrom Đorđevićem.

Đorđević je na utakmici za peto mesto na Mundobasketu u Kini protiv Češke poslednji put predvodio nacionalnu selekciju.

Ovu informaciju je saopštio na konferenciji za novinare posle meča u Pekingu.

I’am leaving – rekao je Đorđević medijima po okončanju poslednje utakmice Srbije na Mundobaksetu.

Na taj način potvrdio je pisanje srpskih medija da će se nakon prvenstva povući i posvetiti radu u Virtusu iz Bolonje. Đorđević je na klupi Srbije bio od 2013. godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💪😂💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: KSS

0
0

1 Komentara

  1. Čestitke igračima i hvala selektoru na urađenom do sada. Peto mesto je neuspeh za ovakav sastav, ali čestitke idu za igranje u nacionalnom dresu i časno završen turnir. Što se selektora tiče zaboravio je da su u njegovo vreme uvek najbolji igrali važne utakmice, a nisu razigravani svi igrači kako je on sada radio. Četvrti centar je dobio veliku minutažu na uštrb Jokića, Marjanovića i Raduljicu. Osnovna greška selektora je bilo što je našeg apsolutno najboljeg igrača Jokića podcenio, tako da je njegov motiv i koncentracija u igri bila ispod onog što je želeo. Bogdanović je bio sjajan, ali nedovoljan adut u najvažnijim mečevima. Zbogom selektore, časno si radio i časno odstupaš, ali čovek se uči dok je živ i propustio si veliku šansu da svoju karijeru obogatiš svetskim zlatom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter