3
Košarka

FOTO: kss.rs/FIBA

ČEKA SE KRAJ MEČ SA ČEŠKOM: Očekuje se da Sale donese odluku o odlasku ili ostanku, dva moguća naslednika…

Objavljeno: 14.09.19 u 11:30

Košarkaši Srbije danas od 14 časova igraju meč za 5. mesto na prvenstvu sveta u Kini, a čini se da će zanimljivije biti na konferenciji za novinare posle kraja.

HotSport je već pisao o tome da bi posle borodoloma u Kini molgo doći do smene na mestu selektora. Naime, Aleksandru Đorđeviću sa današnjom utakmicom protiv Češke ističe ugovor sa KS Srbije. Postavlja se pitanje hoće li tvorac genereacije koja je osvojila tri srebra u poslednjih pet godina ostati na klupi ‘orlova’ do Olimpijskih igara u Kini.

Ako se bude pitao KS Srbije nema sumnje da će Aleksandar Đorđević dobiti novi ugovor. Ipak, veliko je pitanje da li je Sale Nacionale spreman da posle neuspeha u Kini ostane na klupi ‘orlova’. Hoće li ili ne biće poznato verovatno već posle meča sa Češkom…

Čini se ipak i da je KS Srbije spreman za slučaj da Aleksandar Đorđević odluči da se posveti samo radu u Virtusu iz Bolonje. Na stolu su dva rešenja, jedno je osvajač zlatne medalje na Eurobasketu u Turskoj sa Slovenijom Igor Kokoškov, dok je druga naš proslavljeni plejmejker i saigrač Aleksandra Đorđevića iz dresa Jugoslavije Saša Obradović.

Podsetimo, Srbiju u julu sledeće godine očekuje predolimpijski kvalfikacioni turnir…

Da li mislite da Aleksandar Đorđević treba da napusti klupu Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

3 Komentara

  1. Što kaže ciga sklanjjte ga više!
    Ovo nije FMP već reprezetacija Srbije!
    Možda po tvome bi trebao da ga zameni Nebojša Čović!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter