0
Košarka

FOTO: FIBA/Instagram

POPOVIČ NA UDARU: Selektor nije održao nijedan trening u Kini, sve je to cepidlačenje!

Objavljeno: 13.09.19 u 11:22

Američki mediji ne štede košarkaše, a ni selektora Grega Popoviča

Nakon debakla reprezentacije Amerike na Svetskom prvenstvu, svakodnevno stižu oštre kritike na račun selektora Grega Popoviča, kao i njegov stručni štab. Poraz od Srbije doneo je selekciji SAD najgori plasman na Mundobasketu u istoriji, a mediji krive trenera San Antonija.

Novinar ESPN Brajan Vindhorst u tekstu ističe da Popovič uprkos svim uočenim problemima tokom Mundobasketa nije održavao treninge.

– Zanimljivo je da Popovič nije održao puni trening skoro dve nedelje, bez obzira na brojne probleme, od kojih je loš šut igrača samo jedan od njih. Niko nije razmišljao da bi se dodatni trening mogao isplatiti. Nisu radili sa loptom, kretanje i napad. Popovič je to pokušao da implementira tokom trening kampa i priprema, ali iskreno, sve je to cepidlačenje – navodi se u tekstu.

Ipak, treba uzeti u obzir da se selekciji nije odazvao veliki broj igrača, te da je selektor uradio najbolje što je mogao, sa onim šta je imao na raspolaganju.

FOTO: FIBA/Instagram

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter