0
Košarka

LUIS SKOLA: Mnogi su me gledali kao ludaka…

Objavljeno: 13.09.19 u 19:35

‘Super deka’ najveći je hit Svetskog kupa u Kini.

Luis Skola danas je imao novu briljantnu rolu i veliku ulogu u ulasku Argentine u finale Mundobasketa, jer je održao ‘čas košarke’ Francuzima u današnjem polufinalu.

– Pre dve godine sam vam rekao nešto… Ovaj tim me podseća na zlatnu generaciju. Mnogi su me gledali tada kao ludaka, ali danas, izgleda i da nisam toliko lud jer smo na istom mestu gde smo bili i 2002. godine – podsetio je Skola.

Naravno, svi se sećamo da je bio učesnik finala u Indijanapolisu 2002. godine kada je Jugoslavija postala šampion sveta po peti put. Neverovatno je da jedan takav igrač, sa 39 godina, dominira u odnosu na mnogo mlađe NBA zvezde.

– Volim da igram košarku, da radim razne stvari na terenu. Osećam da mogu da igram i malo mi je neprijatno kada mi kažu šta sve donosim svlačionici i klupi. Došao sam ovde da igram i osećam neki unutrašnji sukob, ali volim da igram i to je ono što želim da radim – izjavio je Skola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter