0
Košarka

‘BOGDAN MI JE REKAO DA ĆE DA RAZBIJE LEBRONA’: Saša Pavlović ispričao sjajnu anegdotu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.19 u 23:35

Kako je to izgledalo kada su se prvi put susreli Bogdan Bogdanović i Lebron Džejms.

Saša Pavlović je u intervjuu za ‘Alternativnu televiziju’ otkrio anegdotu iz početaka Bogdana Bogdanovića u NBA ligi.

Bogdan je bio Kobijev fan i govorio mi je da je Brajant bolji od Lebrona Džejmsa. Ja sam se zezao sa njim, i govorio ‘nije, nema šanse’. Prvi meč kada je trebalo da igra protiv Lebrona poslao mi je poruku kako će da ga razbije. Ja nisam mogao da gledam, ujutru vidim Bogdan pet-šest poena – ispromašivao se, a Lebron dao u poslednjoj sekundi trojku za pobedu i imao tripl-dabl – rekao je Pavlović i nastavio:

– Kaže Bogdan ‘jao brate koliki je, ali sledeću ću da ga razbijem’. I stvarno ja nađem da gledam on dao 16-17 poena, Sakramento dobije. Stvarno toliko veruje u sebe i veliki je radnik i može da napravi nešto neverovatno u NBA. On je isto neverovatan, neverovatno samopouzdanje i veliki je radnik.

Bivši as Klivlend Kavalirsa, mnogih drugih NBA timova, ali i Partizana, pohvalio je i Nikolu Jokića.

– On je specifičan igrač. Uradio je nešto što niko nije uradio iz cele Evrope. On je tek počeo tamo da uči košarku, on je tamo najbolji centar u celoj ligi. Neverovatna stvar kod njega je, da u odnosu kada sam ja igrao, toliko se napredovalo atletski da je to nešto neverovatno, a on je došao potpuno bez atletike i u ovakvom NBA on dominira i neverovatno je šta radi – kazao je Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter