8
AdmiralBet ABA Liga

JAVIO SE GAUDLOK: Hvala navijačima Partizana, ali…

Objavljeno: 12.09.19 u 22:23

Navijači Partizana čekaju da detonira ‘bomba’ u vidu Endrjua Gaudloka, a večeras se Amerikanac obratio ‘Grobarima’…

Otkada se pojavila informacija da bi sjajni šuter mogao da postane novi član Partizana, njegove društvene mreže porukama su preplavili navijači ‘parnog valjka’. Endrju Gaudlok je večeras odlučio da im se obrati.

– Hvala svim navijačima Partizana na podršci, ali nisam dobio ponudu od vašeg kluba do sada. Nisam siguran šta vam govore tamo, ali to nije istina. Nadam se da će se nešto desiti, ali u ovom momentu oni nisu napravili neophodne korake. Hvala – napisao je Gaudlok.

FOTO: Instagram

Videćemo rasplet oko Amerikanca u narednim danima…

0
0

8 Komentara

  1. Radio vam je BA komat pa je vujošević vodio partizan iz ljubavi prema parama, a kada je nestalo para vujoške je tužio partizan zbog parica. Sada i kad vas AV spasava od gašenja već godinama opet kukate.

    0
    0
    Odgovori
    • Sreća vaša što bili beron zna da igra kolo, a na klupi budućnosti nije bio Džikić opet bi vi krali pehare i koristili pp aparate fuj gadite mi se.

      0
      0
      Odgovori
  2. Da obavestim navijače FMP-a, da nisu lepo razumeli Ostoju, koji je rekso da je Gaudlok jedna od opcija, te da im kažem da se vode pregovori sa dva NBA igrača. Toliko i pozdrav. Odakle pare, pa isto kao odakle vama?

    0
    0
    Odgovori
  3. Jos jedna prica iz partizanove kuhinje pa sta vi mislite da neko dodje dzabe da vam igra ili ono “ dodj ti“ pa jel mislite da Gaudlok igra za ljubav,ta njegova ljubav je najmanje jedno 500000 evrica za sezonu ili polu sezonu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter