0
Košarka

FOTO: FIBA.com

BJELICA JOŠ UVEK OGORČEN: Ništa loše nismo uradili! Nismo izlazili, pili, divljali…

Objavljeno: 12.09.19 u 15:50

I dalje ‘peče’ poraz od Argentine u četvrtfinalu Svetskog kupa, i još će dugo, bez obzira na veliku pobedu protiv SAD.

Srbija je u doigravanju za mesto od petog do osmog mesta savladala Amerikance sa 94:89 i tako koliko-toliko ‘ublažila’ bol zbog eliminacije pre borbi za medalju.

– Zuvči čudno, ali ovo je velika pobeda. Nije da se njima nije igralo, ali teško je. Mogli smo da budemo u polufinalu. Vraćaš film, gledaš gde si grešio. Nadam se da smo se na neki način iskupili. Ostala je još jedna utakmica da završimo takmičenje – rekao je Nemanja Bjelica posle meča.

Ali, još uvek ne može da veruje kako je ovakva generacija izgubila šansu da se bori za odličje i brani srebro iz Madrida 2014. godine.

– Mnogo smo pričali, nismo uradili ništa loše. Nismo izlazili i divljali, ništa nismo loše uradili, bili smo baš normalni. Oni porazi bolje. Nisam igrao dve godine i verovao sam da možemo da uradimo nešto veliko. Dobili smo šamar od Argentinaca… Nije lako, i za pet ili 10 godina bićemo svesni šta smo mogli da uradimo. Samo da izvučemo povuku, imamo lepu budućnost – rekao je Bjelica i dodao:

– Imalo smo lake utakmice protiv Filipina i Angole. Dobili smo Italijane ubedljivo a mučili smo se… Španci su se digli protiv nas a igrali su loše. Oni od 2006. godine nisu igrali polufinale. Možda smo izgoreli od želje da napravimo nešto veliko. Biće teško kad se vratimo u klubove i kad stignemo kući. Borili smo se – podvukao je as Sakramento Kingsa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter