4
Košarka

‘DA LI JE OVAJ PORAZ TRAGEDIJA’: Raduljica besno odbrusio novinarima zbog pitanja posle meča!

Objavljeno: 10.09.19 u 16:36

Kapiten košarkaša Srbije Miroslav Raduljica bio je vidno ljut posle poraza od Argentine u polufinalu Mundobasketa u Kini.

Argentinci su, slobodno se to može reći, šokirali ‘orlove’, potpuno ih nadigrali i savladali sa 97:87, čime je Srbija ostala bez ‘već viđene’ svetske medalje.

– Nema se šta pametno sad šta reći – rekao je najpre kratko Raduljica.

Na pitanje novinada da li je ovo tragedija, budući da se mnogo više očekivalo od aktuelne generacije, Raduljica je odbrusio:

– Šta je tragedija? Pa dobro, izgubili smo, košarka je igra, brate, nema tragedije. Šta je tragedija? Pa dobro. I šta? Ništa, sledeće godine idemo dalje i to je to – žestoko je odgovorio kapiten Srbije.

Posle dodatnog pitanja, dotakao se i same utakmice.

– Nemam pojma. kao da nismo imali ideju. Oni su jako agresivno igrali, mi nismo odgovorili na pravi način. vraćali smo se dva puta. u momentima kada smo trebali da prelomimo rezultat u našu korist mi smo promašivali otvorene šuteve i zicere i imali loša rešenja. Prosto, danas nije išlo ništa – podvukao je Raduljica.

0
0

4 Komentara

  1. Tragedija nego sta i sramota jer ste igrali bez ikakve zelje i hrabrosti, bez borbe, sram vas bilo, neka vam Vucic i dalje sastavlja ekipu, bez Kalinica, Bobija na klupi, Jokica kao pleja ili sta vec, vi ste sramota za Zemlju Kosarke, Obeadovic bi odrao i Amere sa 40+

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste! Tragedija je! Tragedija je što ti sebe nazivaš košarkašem, a onaj ćelavi selektorom! Šta bi Željko Obradović uradio sa ovakvom reprezentacijom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter