0
Košarka

FOTO: FIBA

PETI MILS PRETI SVIMA: Australija ide na svetsku titulu!

Objavljeno: 07.09.19 u 14:48

Australija je danas upisala i četvrti trijumf na Mundobasketu u Kini i sa velikim ambicijama dočekuje nastavak takmičenje.

Iako je ‘kengurima’ bilo jako teško protiv Dominikanske Republike, ipak su trijumfovali sa 82:76, a najbolji igrač na toj utakmici Peti Mils, strelac 19 poena, euforilan je pred nastavak takmičenja.

– Želimo da ostvarimo nešto što Australija nikada nije uspela na Svetskom prvenstvu. Ceo tim je skoncentrisan na taj cilj. Uspešno idemo ka tome. Svaka utakmica nam pomaže da se zbližimo kao tim. Sazrevamo i postajemo sve jači, sve smo bolji, čak i u onim stvarima u kojima smo već bili dobri – rekao je Mils.

Mils posebno ističe podatak koji ‘kandiduje’ Australiju za svetsku titulu.

– Najbolje kod naše ekipe je to što svi dolazimo iz različitih liga širom sveta, ali kada igramo zajedno, svako razume svoju ulogu i način na koji bi svojim individualnim kvalitetom mogao da doprinese timu. Zato ima mnogo igrača koji uđu sa klupe i naprave razliku – objasnio je reprezentativac Australije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter