8
Košarka

FOTO: ABA liga

‘OPLJAČKANI SMO’: Crnogorci digli glas, na mrežama osuli paljbu zbog tri prsta Nikole Vučevića! (FOTO)

Objavljeno: 03.09.19 u 15:12

Posle utakmice protiv Novog Zelanda i poraza od 93:83, selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović je krivicu sveo na sudije.

Mitrović je već u finišu prvog poluvremena zbog dve dobijene tehničke greške izbačen sa parketa, a i u nastavku meča je bilo nekoliko sumnjivih sudijskih odluka, što je apostrofirao selektor ‘sokolova’.

– Veoma je teško komentarisati košarku. Nadam se da će neko snositi posledice zbog suđenja u ovoj utakmici – rekao je Mitrović.

On je istakao da su ‘ljudi u sivom’ odigrali ozbiljne uloge i da su igrači na terenu samo stajali i čekali njihove odluke.

– Momci su u svlačionici osećali kao da su opljačkani. Nisu imali osećaj da su izgubili utakmicu, već da im je neko utakmicu ukrao. Mi smo mala država, razumem to, prvi put smo na Svetkom kupu, ali znate, neko mora bar malo da nas poštuje – naveo je Mitrović.

FOTO: Twitter

Na udaru javnosti našao se Nikola Vučević, koji je jednu trojku proslavio sa podignuta tri prsta, a to su mnogi povezali sa tradicionalnim srpskim pozdravom.

– Bilo je grešaka na obe strane. Mislim da smo prerano ušli u nervozu i prepreku sa sudijama. Od starta se stvorila velika nervoza sa naše strane. Mislim da su četiri tehničke greške koje smo dobili previše i takve stvari ne smeju da se dešavaju na Svetskom prvenstvu. Moramo i da znamo da nismo velika ekipa, koja će imati, da tako kažem protekciju kod sudija, već nam ostaje da se borimo. Napravili smo greške, trebali smo bolje da odreagujemo u nekim situacijama. To nas je koštalo nekoliko poena. Mislim da to nije razlog poraza, oni su odigrali sjajno, pogodili su kada je trebalo, mi nismo i to je to – rekao je Vučević.

0
0

8 Komentara

  1. A šta bi hteli Milogorci da se koš za 3 poena pokazuju sa 4 prsta ?????
    Po njima svaki sudija koji pokazuje trojku provocira ???

    0
    0
    Odgovori
  2. Koje bre sudije, crnogorci nisu imali poima, sudarali su se medjusobno, kao da su se prvi put videli na terenu, jedna od najslabijih ekipa na turniru.
    E moj Vucevicu, sada vidis cije si drzavljanstvo uzeo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter