4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

NOVICA VELIČKOVIĆ: Mogu još da ponudim Partizanu, još me vuče! Trudio sam se da se ne ugojim…

Objavljeno: 27.08.19 u 12:45

U još jednoj sezoni, kapiten i vođa košarkaša Partizana biće Novica Veličković.

Veličković je rekao da se nada uspešnoj sezoni, da smatra da crno-beli imaju talentovan tim, ali i istakao da veruje da on još ima šta da ponudi ekipi.

– Krećemo malo drugačije, krećemo u drugom trenžnom centru, sve su to lepe stvari. Okupljali smo se do pre neki dan, upoznavali sa trenerovim zamislima… Sad kreće još jače, da spremi dočekamo start sezone – rekao je Veličković novinarima na otvorenom treningu u Beogradskoj areni.

Upitan za ciljeve u predstojećoj sezoni, Veličković je prvo kazao da je najvažnije da svi igrači budu zdravi.

– Pričati šta ti je cilj, a igraš u Partizanu… Svake godine se ponavljam. Cilj je da damo maksimim, pa dokle nas to odvede. Dosta je novih igrača, trebaće vremena da se oni upoznaju sa veličinom kluba. Nikad se nisam bavio prognozama, ali da smo dosta talentovani ove godine, jesmo. Nadam se uspešnoj sezoni – naveo je kapiten Partizana.

On je istakao da veruje da crno-beli mogu mnogo.

– Treba da rastemo kroz sezonu, ne treba da igramo najbolji košarku u oktobru-novembru nego da rastemo iz meseca u mesec i da napredujemo kao ekipa, da hemija koja treba da bude osnov svega bude na vrhunskom nivou – rekao je Veličković.

Novinare je zanimalo i kako se on oseća.

– Dobro se osećam. Leto sam proveo sa porodicom. Trudio sam se da se ne ugojim – rekao je uz osmeh Veličković.

– Nisam mlađi, da mogu da se vraćam posle svake sezone unazad bilo bi strava. Uvek pokušavam da razmišljam racionalno i da vidim koliko mogu. Mislim da mogu još da ponudim. Ima dosta mladih igrača koji se prvi put susreću sa pritiskom u Partizanu, u tim nekim stvarima mogu da budem od pomoći. Naravno i na terenu. Vuče me još uvek – zaključio je kapiten Partizana.

0
0

4 Komentara

  1. Osjecam da ces ga ti ponovo suptilno ljubiti i kroz suze lagano zboriti….necu vise gluposti pricati….dosta je molit ces nas…,a bol ce biti svee jacaaaa…..hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah…………

    0
    0
    Odgovori
  2. Srecno ‘ubico’, tebi i nasem KK PARTIZANu !! Osecam da ce se izrentirani „gani ove godine naizvlaciti ZAOSTALIH kurt**ona iz ‘auspuha’ sto smo im MI Grobari i Dule „TRPALI“ DECENIJAMA, a KO je JEDNOM i UVEKKK CE….?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Iz usta ih jos nisi izvadio a vec bi u auspuh…Dobijaju zagrepcani i ove godine balon sa severa…Stize pravo u gdk debelo meso…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter