7
Košarka

FOTO: KK Partizan

GROBARI ĆE GA ZAVOLETI: Rašon Tomas o hapšenju u Americi i šta svakog dana govori zvezdašima na ulici!

Objavljeno: 26.08.19 u 19:12

Jedan od najharizmatičnijih novajlija u ekipi Partizana ove sezone je svakako Rašon Tomas.

Krilni centar iz SAD, koji je već počeo da zabavlja saigrače oko sebe, pre nekoliko nedelja je uhapšen u rodnoj zemlji zbog toga jer su u njegovim kolima pronađeni određeni narkotici.

– Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Ali to je iza mene sada. Sada sam posvećen ovom timu i novoj sezoni – rekao je Tomas na današnjem ‘medija deju’ Partizana.

Međutim, sve se brzo završilo, oslobođen je optužbi i može da se posveti košarci koju nastavlja da igra u beogradskom klubu.

– Sjajni su momci. Žele da pomognu da budemo bolji. Već sam celu nedelju trenirao sa trenerom i mogu već sad da kažem da je vrlo taktičan trener i voli svoje igrače. Želi mnogo stvari, ali na kraju svega želi da budemo sve bolji i igramo na pravi način.

Već je imao dosta susreta sa navijačima u Beogradu, a mnogi su ga pitali i da li igra za Crvenu zvezdu. On je imao spreman odgovor:

– Svaki put kad izađem ovde negde dobijem pitanje da li sam košarkaš, a onda me neko pita da li igram za Crvenu zvezdu, a ja odgovorim ‘Ne, Partizan’, i oni kažu na to – ooo. Ili kažu da navijaju za Zvezdu, a ja im kažem da će do kraja sezone navijati za Partizan. Znam da je derbi velika stvar, ali biće zabavno – ispričao je Tomas.

0
0

7 Komentara

  1. Ma nemoj ti da brines za narkotike dosao si bas gde treba jos sa vodjama navijaca da te upoznaju i bice to mala Kolumbija hahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter