0
AdmiralBet ABA Liga

Skrinšot

POJAČAVA SE CRVENA ZVEZDA: Crveno-beli pronašli beka u Memfisu? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.19 u 10:43

Košarkaki klub Crvena zvezda je napravio veliki posao u sklapanju tima koji će biti konkurentan u Evroligi. Izgleda da crveno-beli još nisu završili posao sa pojačanjima.

Juče smo pisali o Partizanovom mogućem pojačanju Endru Gaudloku koji je već zapratio društvene mreže Partizana i na taj način otkrio da u najmanju ruku postoji interesovanje kluba.

Čini se da je i Crvena zvezda na pragu pojačanja. Naime, dvadesettrogodišnji Džon Končar nedavno je zapratio Instagram profil Zvezde, a crveno-beli su odmah uzvratili praćenje. To naravno ne mora da znači da je ugovor na pomolu, ali je zagolicalo maštu navijača Crvene zvezde.

Počnimo od toga, ko je Džon Končar. Radi se o talentovanom Amerikancu koji je potpisao dvosmerni ugovor sa ekipom Memfisa. Končar igra na poziciji beka šutera, a u karijeri je nastupao za Zapadni Čikago, dok je na koledžu nosio dres Fort Vejna. Iako nije draftovan na ovogodišnjem draftu. Prikazao se Končar odlično u letnjoj ligi i potpisao je dvosmerni ugovor sa Memfisom. Trenutno nastupa za njihov razvojni tim Memfis Hasl. U D-ligi jedini uspeo da zabeleži 2000 poena, 1000 skokova i 500 asistencija. 

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu, hvala na poverenju!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter