6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

VELIKO POJAČANJE ZA CRNO-BELE: Da li je ovo znak da ‘Mini Kobi’ stiže u Partizan? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.19 u 18:50

U proteklim danima spekulisalo se u javnosti da je Partizan na pragu možda i najvećeg pojačanja u pred novu sezonu.

Partizan je sklopio odličan tim u prethodnim mesecima, poslednja kockica u mozaiku jeste dovođenje igrača na poziciji beka šutera. Stidljivo se šaputalo da je Partizan ‘bacio’ oko na nekadašnjeg košarkaša Los Anđeles Lejkersa Endrua Gudloka. Gde ima dima, obično ima i vatre, a američki košarkaš je upravo na društvenoj mreži Instagram zapratio profil Partizana.

To naravno ne mora da bude siguran pokazatelj da će iskusni bek zaigrati za Partizan, ali u svakom slučaju njegov potez je dodatno podgrejao glasine i raspalio maštu navijača Partizana. Podsetimo, na sličan način najavljen je i Parahuski, a na kraju je i potpisao za crno-bele. 

Nadimak Gaudloka je ‘mini-mamba’ po uzoru na jednog od najboljih igrača u istoriji NBA lige Kobi Brajanta. Nema sumnje da bi bio odlično rešenje za Partizan koji ima visoke ambicije u Evrokupu i ABA ligi. Amerikanac je pre nekoliko sezona bio jedan od najboljih poentera Evrolige.

Karijeru je počeo u Los Anđeles Lejkersima koji su ga draftovali kao 46. pika 2011. godine. Potom je nastupao u nekoliko razvojnih timova, a 2013. ponovo za Lejkerse. Potom je obukao dres Uniksa, nosio je još i dres Fenerbahčea, Hjuston Roketsa, Makabija, Olimpije i nekoliko kineskih timova.

0
0

6 Komentara

  1. Iole realan covek zna da nema ni 2% sanse da dodje u partizanku. Uostalom njegov instagram profil pocinje sa nulom pa pise goudelock, kao i twiter. Ovo je neki fals nalog od nekog navijaca partizana…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne razumem kako nema sumnje da bi bio odlično rešenje za Partizan? To je igrač koji je bio poguban po svaki tim za koji je igrao čak i u svojim najboljim godinama, anti-timski igrač, a sad je još i mator i propao fizički. Dovoljno je reći da za sve ove godine nije spojio dve sezone u istom klubu, a igrajući za više velikih klubova nije nikada ništa osvojio u Evropskim takmičenjima, a mislim da čak nije ni u nacionalnim (možda jednu titulu u Italiji eventualno). Poslednju evropsku godinu u Milanu očajan, a sad dolazi iz Kine. Prvi na mojoj listi za izbegavanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter