0
Košarka

kosarkas reprezentacije Srbije na prijateljskoj utakmici protiv Litvanije u Stark Beogradskoj areni, Beograd 10.08.2019. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Srbija, Litvanija, Prijateljska utakmica

PANIKA U TABORU LITVANIJE: Dve zvezde reprezentacije otrovane pred početak Mundobasketa!

Objavljeno: 24.08.19 u 14:45

Kako prenose litvanski mediji, dvojica vrlo važnih igrača utakmicu protiv Južne Koreje propustili su zbog trovanja hranom.

Košarkaši Litvanije ostvarili su trijumf protiv selekcije Južne Koreje rezultatom 86:57 u još jednoj pripremnoj utakmici pred početak Svetskog kupa u Kini.

Međutim, u toj utakmici nije nastupio tandem Litvanaca, Domantas Sabonis i Marijus Grigonis, koji bi uz Jonasa Valančijunasa trebalo da predstavlja oslonac tima na planetarnom šampionatu.

Razlog je trovanje hranom, zbog čega su obojica završili u bolnici. Čak je Sabonis krenuo sa ekipom na meč sa Južnom Korejom, dok mu nije pozlilo i morao je da bude hospitalizovan.

Čekaju se dalji koraci, bez NBA centra i sjajnog šutera, Litvanija bi bila za klasu slabija. Na Mundobasketu se nalazi u grupi H sa Senegalom, Kanadom i Australijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter