2
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2018-2019 Partizan v Mega Bemax Belgrade, 26.04.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKE PROMENE U PARTIZANU: Janković i Pecarski odlaze, stiže kapitalno pojačanje!

Objavljeno: 23.08.19 u 16:50

Prelazni rok u Partizanu daleko je od gotovog, spremaju se transferi u oba smera.

Sletela su četiri pojačanja ovog leta u Humsku, čeka se Vilijam Mozli, a izgleda da će doći do velike promene na poziciji krilnog centra. Otići će dva igrača, a crno-beli dres zadužiti reprezentativac Srbije Stefan Birčević.

Prema poslednjim imformacijama, Birčević je sve dogovorio sa Partizanom pre odlaska u Kinu i potpisaće ugovor po povratku sa Mundobasketa na kom će nastupati.

Trebalo bi da ozvaniči jednogodišnji ugovor sa ‘parnim valjkom’ i tako se vrati u klub za koji je nastupao pre dve godine. Konkurencija na poziciji ‘četiri’ biće mu Rašon Tomas.

U isto vreme, klub će napustiti Stefan Janković i Marko Pecarski. Janković ima ponudu AEK-a i najverovatnije će se preseliti u Atinu, prenosi portal ‘Basketballsphere‘.

Sa druge strane, Pecarski je dobio raskid ugovora na arbitraži KSS i biće slobodan u potrazi novog kluba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Ova situacija sa Pecarskim je veoma ruzna slika za Partizan ! Pricaju kako je tesko naci i dovesti domace kosarkase a ovog mladog i talentovanog kosarkasa bukvalno oterase iz kluba !? Ko radi i kako radi sa mladima jer po svemu sudeci Trinkjeri nema vreme i nije trener za rad sa mladima vec kao i vecina trenera samo za dobre i proverene kosarkase jer ako Pecarskog nisu mogli da zadrze onda je tesko da cemo imati u buduce nekog mladog i talentovanog kosarkasa u prvom timu !? Ostoja, Ostoja, ovo sa Pecaeskim ti je veliki minus a jos veci je sto se niko iz kluba nije oglasio i dao bilo kakvo objasnjenje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter