8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

DETONACIJA: Partizan naciljao najzvučnije ime ovog leta, bio bi ubedljivo najveće pojačanje!

Objavljeno: 23.08.19 u 22:53

Kakav dan za navijače Partizana, u čijem se košarkaškom klubu danas svašta izdešavalo, a izgleda da je najbolje ostalo za kraj.

Otišli su Marko Pecarski, Stefan Janković i prema pisanju grčke ‘Gazete’ Đorđe Gagić, ozvaničen je dolazak Stefana Birčević, a na kraju dana pojavila su se dva ozbiljna imena u igri za nova pojačanja.

Prvo bi bilo najzvučnije pojačanje ovog leta, jer kako prenosi ‘Blic’, crno-beli su kontaktirali Endrjua Gaudloka, u evropskoj košarci popularan kao ‘crna mamba’.

U pitanju je bivši plejmejker i bek Fenerbahčea, koji je jedan od najboljih strelaca u Evropi, ali je iza njega povreda Ahilove tetive i to ga je značajno usporilo u karijeri.

Takođe, ime koje se spominje je Tajler Enis, koji je takođe prošle godine bio u Fenerbahčeu, ali je doživeo težak lom noge i ovog leta nije prošao medicinske preglede u Makabiju iz Tel Aviva.

Videćemo hoće li se neki od ovih transfera ostvariti, nema sumnje da Trinkijeri želi još jednog vrsnog beka. Prethodno, u Partizan su stigli Nemanja Gordić, Kori Volden, Žanis Pejners, Vilijam Mozli, Rašon Tomas, Artjom Parahuski i danas Stefan Birčević.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

8 Komentara

  1. Гагић, Бирчевић, Стефан Јанковић, Јарамаз и Тајлер Урац обавезно!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter