2
Košarka

FOTO: ABA liga /Mornar / Media Pro

DAN ZA ODLASKE: Još jedan standardan igrač napušta Partizan!

Objavljeno: 23.08.19 u 21:11

Tim Andree Trinkijerija danas je dobio veliko pojačanje u vidu Stefana Birčevića, ali i ostao bez trojice igrača pod obručima.

Partizan je ozvaničio dolazak Stefana Birčevića, a u istom danu došlo je do rastanka sa trojicom košarkaša iz prethodne sezone. Možda i najstandardniji je bio Đorđe Gagić, koji će napustiti ekipu.

Gagić će, prema pisanju grčkog portala ‘Gazeta’, karijeru nastaviti u Arisu, gde će otići kao slobodan igrač pošto mu je nedavno istekao ugovor sa crno-belima. To se moglo naslutiti pošto je pre nekoliko dana njegova slika skinuta sa sajta ‘parnog valjka’.

U novom klubu bi mogao da igra sa Markom Pecarskim, koji je danas raskinuo ugovor sa Partizanom i takođe je izrazita želja solunskog kluba.

Treći igrač koji je danas završio saradnju sa crno-belima je Stefan Janković koji će, isto tako, otići u Grčku, ali u AEK i to na pozajmicu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Jos samo Novica da ode pa da od Partizana ni P ne ostane !? Ovo nije slucajnost jer je sve u reziji Trinkjerija a mi cemo sutra i te kako kukati za Pecarskim i svim nasim talentima koji ce najverovatnije u velikom krugu zaobilaziti klub bez vizije mladosti i buducnosti. Ko ce ove legionare da vodi i da nauci sta predstavlja ime KK Partizan, sta znaci dres i grb kluba kada ga budu poneli !? Da se razumemo, i kod Duleta je bilo nezadovoljnih klinaca koji su precenili sebe i prerano otisli iz kluba ali onaj Partizan i Dule Vujosevic su uvek imali kostur sa Partizanovim kosarkasima mada je iluzorno pricati ili praviti ikakav paragon na ovaj Ostojin i Trinkjerijev Partizan koji deluje na sve drugo ali ne na nas Partizan jer realno gledajuci, izgubio je dusu i nema nista dodirnog sa KK Partizan, nemam vise taj osecaj da navijam za isti klub, za koga mi to u stvari trebamo sutra da navijamo !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter