0
Košarka

PRECRTAO JOŠ DVOJICU: Skariolo objavio konačan spisak Španaca za Mundobasket

Objavljeno: 21.08.19 u 16:18

Košarkaška reprezentacija Španije biće jedan od konkurenata Srbiji za medalju na Svetskom kupu u Kini.

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo objavio je konačan spisak od 12 igrača koji će igrati na Mundobasketu u Kini od 31. avgusta do 15. septembra.

Na Skariolovom spisku nema Ilmanea Diopa i Haimea Fernandeza koji su poslednji otpali. Na spisku su:

Hoakin Kolom (Valensija), Riki Rubio (Juta), Serhio Ljulj (Real Madrid), Huančo Ernangomez (Denver Nagets), Havijer Beiran (Gran Kanarija), Rudi Fernandez (Real Mardid), Cavi Rabaseda (Gran Kanarija), Pau Ribas (Barselona), Viktor Klaver (Barselona), Vili Ernangomez (Šarlot), Pjer Oriola (Barselona), Mark Gasol (Toronto Reptors).

Španci u prvom krugu igraju u grupi protiv Irana, Portorika i Tunisa, a potom će se u drugoj fazi ukrstiti sa grupom u kojoj su Srbija, Italija, Angola i Filipini.

– Mislimo da je najbolje da nastavimo sa 12 igrača koji će biti i u konačnom timu. Ima još utakmica, a Diop i Fernandez će biti prvi koji će ući u sastav ako se dese neke povrede. Hvala im, radili su odlično i pripadaju ovoj porodici u potpunosti. Računamo na njih u budučnosti, a od sutra koristimo igrače koji će igrait u Kini – rekao je Skariolo posle objave konačnog spisaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter