0
Košarka

OHRABRENJE ZA GRKE: Kostas Slukas ipak putuje u Kinu

Objavljeno: 21.08.19 u 19:33

U moru loših vesti o povredama igrača, stigla je i jedna dobra, i to za grčku reprezentaciju.

Mnoge reprezentacije ostale su bez svojih najboljih igrača, između ostalih i Srbija bez Miloša Teodosića i Dragana Milosavljevića, ali je u grčki nacionalni tim stigla dobra vest danas.

Povređeni plejmejker Kostas Slukas dobio je ‘zeleno svetlo’ da se ukrca u avion za Kinu, gde bi u nekom momentu trebalo da zaigra za ‘helene’ na Svetskom kupu.

– Rezultati magnetne rezonance su jako, jako dobri. Držimo se plana i 26. avgusta imaćemo mnogo jasniju sliku. Ako stvari budu onakve kakvim ih doktori predstavljaju, nema razloga da Kostas ne bude s nama. Ako bude potrebno da žrtvujemo i jednu utakmicu, uradićemo i to – rekao je selektor Tanasis Skurtopulos.

– Da li želimo da žrtvujemo celu grupnu fazu? Sve zavisi od toga šta će nam doktori reći, da li je Kostas 100 odsto spreman. Kostasovo zdravlje je na prvom mestu. Želimo da uradimo naš posao na najbolji mogući način, ali, opet, moramo da znamo da će Kostas biti spreman da pomogne.

Put Kine krenuli su: Janis Adetokunbo, Tanasis Adetokunbo, Janis Burusis, Nik Kalates, Adonis Konjaris, Janulis Larencakis, Jorgos Papajanis, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Jorgos Printezis, Panajotis Vasilopulos, Vangelis Mancaris.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter