0
Košarka

‘ACA TRICA’ UVERAVA: Dve reprezentacije mogu da pobede SAD!

Objavljeno: 21.08.19 u 17:46

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila Aleksandar Petrović smatra da Srbija nije jedina koja bi mogla da savlada selekciju Sjedinjenih Američkih Država.

Čuveni ‘Aca trica’ dao je izjavu za ‘Vijesti’ u kojoj je naglasio da su Srbija, ali i Francuska favoriti ispred Amerikanaca na predstojećem Mundobasketu u Kini.

– Vrhunske evropske reprezentacija, a tu mislim na Srbiju i Francusku, su favoriti u odnosu na SAD! – rekao je Aco Petrović.

Naglasio je da bi SAD mogle da imaju velikih problema tokom većeg dela turnira.

– Mislim da će Ameri imati velikih problema. Deset dana do početka SP, smatram da će Amerikanci sa svima igrati otvorene utakmice. Štaviše, više sam nego uveren da će doživeti poraz, kao i to da će izgubiti više od jedne utakmice.

– Puno je bilo otkaza. Recimo, moglo bi se Amerikancima to sve obiti o glavu, pa da se dovedu u poziciju da im olimpijske kvalifikacije sledeće leto moraju igrati Lebron i drugovi – rekao je Aleksandar Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter