0
Košarka

FOTO: Mega Bemax

KAO U RAJU: Mega trenira, ali i uživa na Bahamima (FOTO)

Objavljeno: 18.08.19 u 12:55

Ekspedicija Mega Bemaksa sjajno se zabavlja na pripremama na Bahamima.

Košarkaši Mega Bemaksa u veoma uzbudljivom i zanimljivom prvom susretu sa ekipom Teksas Teka nisu uspeli da slave pošto je vicešampion NCAA slavio sa 94:92, ali su svakako mogli da budu zadovoljni prikazanom igrom, pogotovo imajući u vidu malo vremena za aklimatizaciju po dolasku na Bahame.

Drugi meč sa vicešampionom NCAA košarkaši Mege će igrati u nedelju od 19 časova po našem vremenu, a u međuvremenu su igrači i stručni štab iskoristili slobodno vreme da uživaju u blagodetima Bahama.

FOTO: Mega Bemax

Nisu samo igrači iskoristili slobodno vreme da se opuste, već i stručni štab. Pored uživanja na plažama i u vodi, stručni štab je i iskoristio slobodno vreme i za druge aktivnosti, pa su tako Dejan Milojević i Branislav Ratkovica plivali sa deflinima.

Fizioterapeut Miloš Savić je svoj 34. rođendan proslavio upravo na Bahamima a pored ostalog, slobodno vreme je iskoristio i za ronjenje. Generalni menadžer Goran Ćakić je isprobavao egzotičnije aktivnosti poput plivanja sa takozvanim ‘shark nurses’, kao i hranjenja iguana.

FOTO: Mega Bemax
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter