2
Košarka

FOTO: UNICEF Srbija/Orange studio

LOŠE VESTI: Srbija bez Gagija u Kinu!?

Objavljeno: 16.08.19 u 23:40

Povreda Dragana Milosavljevića u meču protiv Turske na Akropolis kupu zabrinula je mnogo i to izgleda sa razlogom.

Košarkaš Unikahe krenuo je na prodor, noga mu je propala i pao je na parket. Iznesen je na klupu odakle je kasnije sa ledom oko kolena napustio dvoranu. Strah je izneo i sam selektor Aleksandar Đorđević.

– Teško je govoriti o košarci posle ovakve utakmice. Sve misli su nam uperene ka Milosavljeviću, uz nadu da povreda nije teška – rekao je Đorđević.

Kasnije se sa lica mesta javio novinar ‘Blica’ Vladan Tegeltija koji je rekao da povreda Dragana Milosavljevića nije lakše prirode i da će on najverovatnije preskočiti Svetsko prvenstvo u Kini.

Podsetimo, Srbija je najverovatnije za Mundobasket ostala bez Miloša Teodosića, dok bi Vladan Lučić trebalo da se oporavi. Videćemo hoće li Aleksandar Đorđević pozvati naknadno nekog na kritičnoj poziciji ‘tri’ ili ‘četiri’…

0
0

2 Komentara

  1. Đorđević mora zvati nekog beka da se priključi pripremama, ne možemo imati samo 2 keca (micić i jović), 2 dvojke (bogi i gudura), 2 trojke (simonović i luča). To je 6 igrača koji pokrivaju 3 pozicije, to se tako ne radi, vodi se 7 igrača koji mogu da pokrivaju te 3 pozicije a čak ponekad i 8, sa jednim ili dva igrača koji mogu da igraju lažnu četvorku, kao što jsu to npr Simonović i Kalinić.Vanja Marinković je trebao dobiti šansu pre Alekse Avramova, činimi se da će Sale zvati Avramova jer je ovaj prošao visinske pripreme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter