0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Tomas je slobodan građanin, ali dobiće klauzulu…

Objavljeno: 03.08.19 u 14:27

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović govorio je danas o slučaju Rašon Tomas i njegovom sudbinom u klubu.

Podsetimo, američki košarkaš je uhapšen u Teksasu pošto je policija u automobilu koji je vozio pronašla marihuanu, kanabisovo ulje i tablete ekstazija. Posle plaćene klauzule košarkaš je napustio pritvor, a Partizan prati situaciju.

U razgovoru za ‘Blic’ predsednik ‘parnog valjka’ Ostoja Mijailović je govorio o slučaju Rašona Tomasa.

– Što se tiče trenutne situacije oko Tomasa, imali smo nekoliko razgovora sa njegovim advokatima. Informacije koje smo dobili od njih su da je Tomas upravljao automobilom u kome se nalazilo lice koje je učinilo prekrsaj. Tomas je platio prekršajnu kaznu i danas je slobodan građanin, koji moze da putuje i radi bilo gde. Bez obzira na sva uveravanja mi ćemo u skladu sa nasim procesima i pravilnicima potpisati aneks ugovora, da ukoliko se dogodi bilo koja kompromitujuća stvar, a dok je igrač pod ugovorom KKP će imati izlaz iz ugovora bez štete za klub. Verujemo da je Tomas bio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, takođe verujemo da ce svojim zalaganjem na parketu opravdati tu čast što će nositi dres Partizana – istakao je Ostoja Mijailović.

To znači da Partizan čeka Rašona Tomasa sredinom avgusta na prozivci u Beogradu, a za delje, boilje je Amerikancu da pazi.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter