1
Košarka

ZVEZDAŠI SU SE NADALI: Stefan Jović prvi put o interesovanju Zvezde i odluci da potpiše za Himki

Objavljeno: 02.08.19 u 23:34

Reprezentativni plejmejker Srbije rekao je da za njega Crvena zvezda nije bila opcija ovog leta.

Bivši igrač Radničkog iz Kragujevca, Crvene zvezde i minhenskog Bajerna odlučio je da se preseli u Rusiju i tamo potpiše ugovor sa Himkijem, sa kojim će imati velike ambicije u novoj sezoni.

Nekoliko meseci se provlačila priča da bi Stefan Jović mogao da se vrati na Mali Kalemegdan i ponovo igra Evroligu u crveno-belom dresu, ali se to nije desilo.

Trenutno je na Kopaoniku, na pripremama reprezentacije Srbije za Mundobasket u Kini, i tamo je novinarima otkrio da povratak u Zvezdu ovog leta za njega nije bila opcija.

– Što se tiče kluba, jako brzo se sve odigralo. Zvezda nije bila opcija. Što se tiče i mene i Himkija, za nekoliko dana smo se oko svega dogovorili, drago mi je što ću biti deo velikog projekta ove sezone, nadam se da ćemo napraviti iskorak u odnosu na prethodne godine – rekao je Stefan Jović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

  1. To vam je dragi moji Zvezdasi i Partizanovci sustina i surova istina oko koje se stalno prepucavate, da u sportu postoji ,,tolika ljubav” prema vasim klubovima , u koje igraci jure da igraju za manje pare iz ljubavi. Lupate gluposti na svim portalima, kada dodje igrac i odmah pljuje suparnicki klub kako bi dokazao pripadnost svom.. To je odlika inteligencije i stanja u zemlji. Obradovic u fudbalu ke toliki Partizanovac da je odabrao Poljake, Lazovic je toliki Zvezdas da je odabrao neku Veronu pre sanse da igra LS, Raca Petrovic… milion takvih skucajeva na obe strane… a da Djenka je Srbenda i Delija za ponos, verovatno je odbio mnogo unosnije ponude evroligasa koji subse otimali za njega, da bi dosao u Zvezdu? To prolazi samo ovde gde ljude takvim pricama navode da se krve i mrze, kao da nismo dovoljno kao zemlja nastradali, pa nam jos samo fali da se krvimo oko klubova koji sluze za ispumpavanje nasih para u tudje dzepove… prijatno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter