0
Evrokup

SADA I DEFINITIVNO, MARKOVIĆ U VIRTUSU: Znam se dobro sa Teom i Saletom, napravićemo alhemiju u ekipi

Objavljeno: 02.08.19 u 17:30

Bivši reprezentativac Srbije Stefan Marković ozvaničio je svoj prelazak u redove Virtusa iz Bolonje.

Uprkos željama navijača Crvene zvezde da ovog leta potpiše za klub sa Malog Kalemegdana, Stefan Marković se obavezao na vernost Virtusu, što je bilo najavljeno pre nekoliko dana.

Marković je potpisao ugovor na godinu dana, uz opciju da se saradnja produži na još godinu ukoliko obe strane budu zadovoljne.

– Veoma sam srećan što ću igrati sledeće sedmice u Virtusu, to je veliki klub sa velikim ambicijama. Želim da pobeđujemo – izjavio je Marković na promociji.

Ponovo će se ‘upariti’ na bekovskim pozicijama sa Milošem Teodosićem, a sa klupe će biti predvođeni Aleksandrom Đorđevićem.

– Naravno, činjenica da sam več igrao sa Milošem i što sam igrao kod trenera Đorđevića ranije će mi pomoći da se što brže integrišem u tim. Moramo da napravimo alhemiju celog tima. Samo tako možemo da donesemo slavlje navijačima – rekao je Marković.

Marković je prošle sezone igrao za Himki i u proseku je beležio 6,1 poen, 4,4 asistencije i 2,1 skok. Ovo je njegov povratak u Italiju, pošto je u sezoni 2010/2011 igrao za Beneton iz Treviza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter