4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kss.rs

‘DELIJE’ ĆE ‘POLUDETI’: Sale Đorđević ‘neprijatelj’ Crvene zvezde ‘broj jedan’?

Objavljeno: 26.07.19 u 13:10

Naravno, da odmah stavimo do znanja da nije reč o sukobu Crvene zvezde i legendarnog Aleksandra Saše Đorđevića.

Neprijatelj Crvene zvezde ‘broj jedan’, jer će po svemu sudeći pokupiti sve velike želje navijača crveno-belih na poziciji pleja. Dugo su ‘Delije’ čekale da ‘da’ preslasku u Crvenu zvezdu kaže Miloš Teodosić, a on se odlučio za višemilionsku ponudu Virtusa iz Bolonje. Ali, tu izgleda da nije kraj…

‘Delije’ na društvenim mrežama dugo pozivaju Amerikanca Malkoma Dilejnija da dođe u Beograd. Amerikanac je simpatije navijača crveno-belih pridobio lepim komentarima posle utakmica sa šampionom Srbije, ali i na društvenim mrežama.

Dilejni je sada slobodan agent, pominjao se transfer u CSKA, ali od toga za sada nema ništa. Novi poziv stigao je iz Bolonje. Virtus želi da napravi tandem Teodosić-Dilejni. Ako Amerikanac prihvati poziv nema sumnje da će Italijani imati najjači tandem plejmejkera u Evrokupu.

Dilejni je do sada igrao za Šalon, Budiveljnik, Bajern Minhen, Lokomotivu iz Krasnodara, a od 2016. do 2018. godine bio je član Atlanta Hoksa.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

 

0
0

4 Komentara

  1. Kakva vest… Pa to sto ga navijaci pozivaju ne znaci da je ikada bilo kontakta Zvezde i Dilejnija. Sad ga kontaktirao celavi… sve ok, nema razloga za ljutnju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter