2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN NAJAVLJUJE SLEDEĆI NIVO: Sezonske ulaznice u prodaji od ponedeljka! Evo svih detalja…

Objavljeno: 24.07.19 u 18:32

Košarkaški klub Partizan kreće od ponedeljka prodaju sezonskih ulaznica za novu sezonu.

Da li ste spremni za sledeći nivo? KK Partizan NIS će u ponedeljak, 29. jula krenuti sa prodajom sezonskih ulaznica za sve mečeve koje će klub igrati na domaćem terenu u ABA j.t.d. ligi, 7Days Evrokupu i Superligi Srbije.

–  Nova sezona, za crno-bele predstavlja povratak na Novi Beograd nakon 28 godina, a novi dom Partizana je najmodernija dvorana na Balkanu, Štark arena. Prelaskom u Arenu, Partizan želi da svojim navijačima pruži mogućnost da utakmice prate na isti način kao što je to slučaj u najmodernijim dvoranama Evrope.

Crno-beli najavljuju posebne pogodnosti za vlasnije sezonskih karata iz prošle sezone, ali će detalje izneti u narednim danima. 

– Posebne pogodnosti, očekuju vlasnike sezonskih ulaznica od prošle sezone, a sve detalje o prodaji ulaznica, sektorima u Štark areni, cenovnim kategorijama i prodajnim mestima, biće saopšteni u narednih nekoliko dana – navode iz Partizana. 

FOTO: KK Partizan 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter