2
AdmiralBet ABA Liga

NEMA MIRA NA JADRANU: Nova bura na Skupštini, Partizan i Budućnost napustili sastanak!

Objavljeno: 15.07.19 u 21:47

Predstavnici timova ABA lige sastali su se danas zbog gorećih problema, ali je novo okupljanje doživelo još jedan ‘fijasko’.

Regionalno košarkaško takmičenje je u ozbiljnoj krizi, ali rešenja za sada nema na vidiku. Na današnjem zasedanju bilo je najavljeno da će poverenje dobiti novi ljudi na čelnim pozicijama, ali im nije izglasano poverenje.

Tačnije, većina klubova je odbila scenario po kom bi u menadžmentu bile nove snage. Spominjala su se imena Miloša Vujanića, sudije Milije Vojinovića, ali ništa neće biti od toga.

Čak su predstavnici Partizana, a potom i Budućnosti napustili sednicu, nakon čega je ona i završena.

Za sada je samo poznato da će novi predsednik lige biti Domagoj Čavlović iz Cibone, a njegovi zamenici će biti Predrag Milojević, prvi čovek FMP-a i Đorđije Pavićević, prvi čovek Mornara.

Ko će preuzeti menadžment lige, ostala je misterija…

Takođe, Skupština ABA lige odlučila je da se obrati Evroligi i zatraži detaljno objašnjenje vezano za status regionalnog takmičenja i raspodele mesta od sezone 2020/2021, sa ciljem da se zaštiti pozicija i status ABA lige u Evroligi i Evrokupu.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter