0
AdmiralBet ABA Liga

NAJAVLJENO, ISPUNJENO: Nova bomba u Baru, bivši košarkaš Reala pojačao Crnogorce!

Objavljeno: 15.07.19 u 14:32

Nastavljaju Barani sa jačanjem tima za novu sezonu, došao je još jedan igrač koji pleni iskustvom, a pojačaće konkurenciju na centarskim linijama!

Najavili su na društvenim mrežama Mornara bombu, a najavljeno je i ispunjeno! Poslednje pojačanje u nizu je Mirza Begić. Tridesetčetvorogodišnji centar karijeru će nastaviti u Baru, a prethodne sezone nastupao je za Olimpiju.

On je u karijeri nastupao za Slobodu iz Tuzle, Olimpiju, Virtus, SLovan, Žalgiris, Olimpijakos, Bilbao, Cedevitu, Saski Baskoniju, Slovan Petrohimi Bandar….

Mornar je na centarskim pozicijama već doveo dvojicu iskusnih igrača, Milka Bjelicu i Damira Markotu, produžili su i saradnju sa Urošem Lukovićem. Pored njih, ugovore sa Baranima su ovog leta potpisali Džejkob Pulen, Derek Nidam, Brendis Rejli Ros i Sead Šehović, a produžili Nemanja Vranješ, Vukota Pavić, Marko Mugoša i Radivoje Vujošević.

FOTO: Tviter / Mornar Bar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter