2
Evrokup

FOTO: Instagram / Miloš Teodosić

KLUB POTVRDIO: ‘Teodosiću pet miliona evra i bonusi ukoliko nas uvede u Evroligu’

Objavljeno: 15.07.19 u 12:02

Očekivalo se da posle NBA avanture usledi povratak Teodosića u Evroligu, ipak, srpski košarkaš je sve iznenadio izborom.

Navijači su se nadali dolasku u Zvezdu, a kao kandidat isticali su se i CSKA i Makabi. Na kraju je završio u Virtusu, a glavni adut kluba bio je selektor Srbije Saša Đorđević.

– Pregovori sa Teodosićem su bili teški i delikatni. Dva meseca smo sa njim razgovarali, odmah pošto je Saša Đorđević postao trener. Rekao nam je da idemo da razgovaramo sa Milošem i to smo uradili. Teodosić će dobiti nešto preko pet miliona evra i dobiće bonus ako uđemo u Evroligu. To je međutim marginalno jer je zarada koja mu je obezbeđena već dovoljna nagrada -kazao je generalni menadžer Virtusa Luka Baraldi.

Put do Evrolige vodi kroz Evrokup i to samo ako klub uspe da se plasira u Finale.

 

0
0

2 Komentara

  1. Nemoj vise da spominjete i da mi pisete o toj gnjidi. Ne mogu da svarim njegovo prezime vise, izdao je Zvezdu,i Srbiju jer je dokazao da srbe moze da kupi svako za vece pare, Ukaljao obraz pogazivsi svoju rec zbog novca, skrtica valjevacka, povraca mi se od njega!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter