Stigle su i prve informacije o samoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Banjaluka-Prijedor u kojoj je teško povređen Ognjen Kuzmić.

HotSport je jutros dobio potvrdu iz Hitne pomoći Banjaluke da je Ognjen Kuzmić teško povređen u saobraćajnoj nesreći i da je sanitetom prebačen na hirurgiju gde je odmah podvrgnut operaciji koja je u toku.


‘Srpskainfo’ je sada otkrila detalje nesreće u kojoj su se sudarila dva automobila ‘BMW’ i ‘porše’. Srpski reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde se nalazio u ‘poršeu’ i vraćao se sa svadbe.

– Osim Kuzmića teško je povređen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je takođe bio u “poršeu”. U “BMW” su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede – piše ‘Srpskainfo’.

Izajvu Hitne pomoći iz Banjaluke možete da pročitate na našem sajtu OVDE.

U međuvremenu ogasio se i KK Crvena zvezda:

– KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.

KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije.