4
Košarka

FOTO: KK Partizan

BOJE SADA NEMAJU ZNAČENJE: Ostoja Mijailović poslao reči podrške Ognjenu Kuzmiću, ali i Siniši Mihajloviću (FOTO)

Objavljeno: 14.07.19 u 16:08

Predsednik KK Partizan oglasio se na svom Tviter nalogu povodom dve velike nesreće koje su ovog vikenda zadesile srpske sportiste.

Najpre je juče Siniša Mihajlović otkrio svetu da boluje od leukemije, a tokom noći između subote i nedelje je srpski košarkaš i novi igrač Crvene zvezde, Ognjen Kuzmić, doživeo tešku saobraćajnu nesreću i nalazi se u indukovanoj komi.

Dok reči podrške stižu sa svih strana, tim povodom se i oglasio prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović, koji je poželeo obojici da pobede u onoj najbitnijoj, životnoj utakmici.

– Ovim putem zeleo bih da uputim podrsku nasem reprezentativcu Kuzmicu kao i nasoj fudbalskoj legendi Mihajlovicu. Pobedite zivotnu utakmicu i vratite nam se jaci nego pre! – napisao je Mijailović.

0
0

4 Komentara

  1. Svaka čast al ovakvi normalni ljudi nisu po volji prebolesnom Željku Pantiću…..ti plaćeni lopovi urusavaju klub svkodnevno neko delima a on mržnjom
    Ostoja zna šta radi,jedini način je da finansijski budeš u plusu ili na nuli,a oni su navikli na minus i da ga debljaju u sav glas……toliko
    Zvezdaš sam al bez Partizana u bilo kom sportu nema ni Zvezde….prosto tako je

    0
    0
    Odgovori
  2. Људски, нормалан коментар.

    Требали би многи који остављају коментаре овдје да се угледају на њега.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter