0
Košarka

FOTO: Ita

NAŠ NAJVEĆI RIVAL U PRVOJ FAZI VODI OPASAN TIM: Italija objavila skraćeni spisak za Mundobasket

Objavljeno: 12.07.19 u 23:55

Do starta Svetskog prvenstva u košarci ostalo je nešto više od mesec i po dana, a reprezentacije polao objavljuju spiskove.

Tačnije, skraćuju ih. Naš selektor Aleksandar Đorđević to je već učionio, a danas je ‘makaze’ uzeo selektor Italije Romeo Saketi. Sada se na spisku ‘azura’ nalazi 19 igrača. Može se reći da je veoma moćan tim, možda i najjači koji Italija ima u ovom trenutku.

Na spisku su ostali Avudu Abas, Pjetro Aradori, Marko Belineli, Andrea Ćinćarini, Amadeo Dela Vale, Ariel Filoj, Daniel Heket, Luka Vitali, Mikele Vitali, Alesandro Đentile, Luiđi Datome, Amedeo Tesitori, Đampaolo Riči, Brajan Saketi, Rikardo Moraskini, Nikolo Meli, Danilo Galinari, Džef Bruks i Paolo Biliga.

Sa prvobitne liste otpali su Akile Polonara, Davide Paskolo, Stefano Tonut, Dijego Flokadori i Davide Moreti.

Italija se nalzi u grupi ‘D’ sa selekcijama Srbije, Angole i Filipina. Prvi meč igra protiv Filipina 31. avgusta, potom sa Angolom 2. septembra i na kraju sa Srbijom 4. septembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter