0
AdmiralBet ABA Liga

NAKON SERIJE POJAČANJA: Padaju rekordi, prodaja sezonskih i u nedelju!

Objavljeno: 12.07.19 u 14:14

Košarkaši Crvene zvezde sazidali su evroligaški zid za narednu sezonu, a otud, ne iznenađuje interesovanje za sezonske ulaznice koje se prodaju u rekordnom broju!

Ogroman odziv Zvezdaša na akciju pretprodaje sezonskih ulaznica. Rasprodate tribine A i C, prodaja produžena i za vikend u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu!

KK Crvena zvezda mts beleži rekordne rezultate u pretprodaji sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2019-2020!

Tokom nepunih 20 dana koliko traje akcija pretprodaje sezonskih ulaznica po izuzetno povoljnim cenama, prodato je rekordan broj sezonskih ulaznica što je već sada nezabeležen rezultat kada je ovakva vrsta akcije u pitanju u KK Crvena zvezda!

Zbog ogromnog interesovanja, ukupan kapacitet sezonskih ulaznica za tribine A i tribine C u pretprodaji je već – rasprodat!!!

Samo tribine B i D će biti dostupne u subotu od 12 časova, kada počinje i prodaja na Malom Kalemegedanu i trajaće do 18 časova. Zbog toga i velikog interesovanja Zvezdaša, akcija prodaje sezonskih ulaznica biće produžena i tokom vikenda, i zaključena u nedelju 14.jula 2019. godine.

Klub ovom prilikom saopštava da će se tokom vikenda prodavati sezonske ulaznice za tribine B i tribine D, kao i ulaznice za sve ostale sektore u halama koje su u prodaji (parteri, lože i mesta pored terena).

Prodaja će se tokom vikenda obavljati isključivo u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, u subotu od 12-18 časova i u nedelju od 10-16 časova.Online prodaja i prodaja u TC Ušće, završena je u četvrtak.

Klub je iskoristio priliku da se zahvali svim Zvezdašima na ogromnom odzivu, i sjajnoj reakciji, jer je već sada izvesno da će crveno-bele tribine biti dodatni igrač i motiv našim košarkašima, i nadaleko poznati vetar u leđa Crvenoj zvezdi u zahtevnoj sezoni 2019-2020!

FOTO: KK Crvena zvezda mts

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter