11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

OTKRIVENO: Ovo su godišnje plate košarkaša Crvene zvezde…

Objavljeno: 11.07.19 u 14:52

Crvena zvezda gradi evroligaški zid, a navijače je već uhvatila euforija kada su videli ko je sve produžio ugovore i ko je došao na Mali Kalemegdan.

Tim je skoro ‘skockan’, ostale su možda još dve nepoznate, jedna sigurno. Crvena zvezda traži prvog plejmejkera, a u opticaju su dva igrača Miloš Teodosić i Stefan Jović. ‘Teomanija’ vlada među ‘Delijama’, neki zovu Miloša da im skrati muke i potpiše ugovor, dok drugi spremaju šlemove i čekaju detonaciju.

Druga nepoznata mogla bi da bude pozicija centra, pošto je sitgao Ognjen Kuzmić, a kako je HotSport najavio postoji mogućnost odlaska Majkla Odža, ali i talentovanog Boriše Simanića.

‘Kurir’ je danas predstavio tim Crvene zvezde kroz troškove i oni za sada iznose 3,2 miliona evra za plate. Po izvoru ovog lista najplaćeniji za sada je Džejms Gist sa godišnjom platom od 430 hiljada evra. Za njim idu Čarls Dženkins sa 400 hiljada evra i Derik Braun sa 350 hiljada evra.

Najmanju platu imaju Dejan Davidovac i Filip Čović sa 120 hiljada evra. Troškovi za plate Crvene zvezde mogli bi da se povećaju za oko milion evra ako bi došao Miloš Teodosić.

Evo svih plata košarkaša Crvene zvezde po saznanju ‘Kurira’:

Plate igrača Zvezde u sezoni 2019/20.

 

Džejms Gist 430.000 evra
Čarls Dženkins 400.000 evra
Derik Braun 350.000 evra
Bili Beron 310.000 evra
Ognjen Kuzmić 300.000 evra
Stratos Perperoglu 300.000 evra
Boriša Simanić 250.000 evra
Branko Lazić 240.000 evra
Muhamed Faje 170.000 evra
Majkl Oždo 130.000 evra
Ognjen Dobrić 130.000 evra
Dejan Davidovac 120.000 evra
Filip Čović 120.000 evra

 

Ukupno: 3.250.000 evra

1
1

11 Komentara

  1. a plate Ristica, Jovanovica, Nenadica, Radanova, pa pleja koji ce biti najskuplji

    pa samo za plate igraca idete preko 4 milke, a de je strucni stab i ostali

    i to sve pod uslovom da su ove cifre tacne

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li neko od vas garavih zaista vjeruje da su plate covjeka iz Dinama Sasari, nekog Njemackog kluba , Zagorca, Nikolica itd , vece od iskusni evroligaskih igraca kao sto su Kuzmic, Perperoglu, Gist itd. Odgovor svi znamo, samo se neki prave naivni.

    0
    0
    Odgovori
    • Gule kuruz kao sto sam vec napisao u jednom od ranijih komentara. I na ovo dodas jos milionce koje planiraju da utrose ili mozda i dva na dovodjenje Teododosica i jos jednog pleja pa ti sve bude jasno ko dan. Budzet 3x veci nego nas, for sure!

      0
      0
      Odgovori
  3. Možete vi da pišete šta hoćete ali ovo nema veze sa platama igrača. U ovu Čovićevu bajku mogu da veruju samo zvezdaši.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si skloniji da veruješ Fegeltiji i njegovim slobodnim procenama… Kao i u onu bajku da je Žabaru plata 330.000 i da ga plaća Ostoja iz svog džepa. Jes malo neprijatno kad vidiš da ti lažni trener košta ko cela centarska linija Zvezde.

      0
      0
      Odgovori
    • Bolje se pitaj Iz cega? Sad niste igrali EL, nikog prodali niste…..to su plate igraca, a cenim da ni tomic, topic, Ilic I ostatqk lipicanera u odelima ne igraju za dz….samo plate su 4 milke, gde su troskovi rezije koji nisu mali, putovanja, nocenja, ishrane, gde su troskovi svakodnevni za hranu I smestaj igraca…..o tome ti misli o tom bahacenju…..vece plate gista npr nego ovaj Iz fk cz sto sad dosao….gebelsi, sad provlacite da Ostoja kaze a ne bavite se iznosima, sad kao super ste jer je receno a sto je tolika lova se precuti I to je kao normalno….bando poslednja…inace ovo nije neko javno objavio nego je neko dosao do tih posataka….bando

      0
      0
      Odgovori
      • Kompleksašu okani se svojih predpostavki.
        Pišeš ono što se tebi svidja a nisi odgovorio na pitanje.
        Ostoja, primanja u patlidžanu. Tu svi igraju iz ljubavi.
        Da počnemo od Trikinjerija 1 mil EUR.

        0
        0
        Odgovori
  4. Godisnje plate 3 miliona, a vec sada klub koji postoiju 5-6 godina duguje 4 miliona EUR. Opet ce Covic morati da osnuje novi klub da bi se pripojio sa nekim… Tuga… Zakon nije isti za sve… I Partizan i zvezda su samo masine za pranje para…

    0
    0
    Odgovori
  5. Kako se sve o Zvezdinim platama zna, kako se secira FI FKCZ, a o partizanovim finansijama ništa konkretno? Jel to zato što je Zvezda toliko popularnija od komšija ili zato što novinari koji prate Partizan ne žele da objave tačne podatke?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter