0
Evroliga

FOTO: PRINTSCREEN

‘EVROLIGAŠKA PIJACA’: Šampion Evrope pregovara oko Srbina, Sivu vezivali za Zvezdu, a on…

Objavljeno: 11.07.19 u 12:35

Kao što vas svaki dan izveštavamo o ‘transfer pijaci’ u Evroligi, tako ćemo uraditi i danas, glavna vest stiže iz Moskve.

CSKA iz Moskve ostao je bez velikog broja igrača koji su mu doneli evropsku krunu. Ipak, bio je red da Dimitris Itudis napravi rez i dovede neku novu generaciju igrača. U nju spada i srpski centar Nikola Milutinov.

Naime, kako prenosi Eurohops, srpski centar velika je želja CSKA. ‘Armejci’ su navodno stupili u pregovore sa Olimpijakosom, pošto je Milutinov produžio ugovor sa Atinjanima, te mora da se plati određeno obeštećenje.

Alba je takođe završila veliki posao. Pjeton Siva, plejmejker kog su povezivali sa Crvenom zvezdom, ostaće u Berlinu sve do 2021. godine.

Bajern Minhen dovodi Ti Džej Breja iz Vehte, momka koji je u Bundesligi beležio 15 poena i sedam asistencija. Reč je o plejmejkeru, što dovodi do toga da se Stefan Jović neće vraćati u Minhen.

Kolton Ajverson je zvanično novi košarkaš Zenita, dok je Aleks Tajus posle nekoliko sezona napustio Makabi iz Tel Aviva. Želja Fenerbahčea je Kvinsi Ejsi koji je odigrao 337 utakmica u NBA ligi za Toronto, Sakramento, Njujork, Dala, Bruklin i Finiks.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter