0
Evroliga

NIKOLA MIROTIĆ: Rekao sam da neću u Barsu? To je bio neki drugi Nikola!

Objavljeno: 08.07.19 u 23:05

Nikola Mirotić rešio je da završi NBA karijeru i vrati se u Barselonu, a evo šta je ovaj momak iz Crne Gore rekao.

– Počinje nova era. Na kraju sezone mi je ukazana prilika da se vratim. Posle dugo razmišljanja, video sam da sve može savršeno da funkcioniše i da je ovo zaista najbolja odluka – rekao je Mirotić.

On je otkrio zašto se vratio iz NBA lige u Evropu.

– Ovde uvek postoji pritisak da se osvoje titule i to je jedan od razloga zašto sam prihvatio poziv. Razgovarao sam sa Pešićem pre dva dana, kada je zvanično objavljeno da dolazim u Barselonu. Pričali smo oko 15 minuta, bio je vrlo srećan. Obojica imamo iste ciljeve. Bilo je interesovanja i od strane drugih evropskih klubova. Ali bez ikakve sumnje, ova ponuda je bila najbolja. Želeo sam da se vratim i to sam uradio.

Novinari su ga podsetili na izjavu da nikada ne bi igrao za Barselonu.

– Tada sam bio drugi Nikola. Uvek sam davao sve za klub u kome sam igrao. Zaslužiću njihovo poštovanje, biću maksimalno posvećen. Navijači Reala nisu nešto što me sada brine. Biće to zanimljiv meč, a ja se nadam našoj pobedi. Moje odluke se tiču samo mog života. Srećan sam što sam u Barseloni, za mene je ovo korak napred. Imao sam nekoliko dobrih godina u NBA, ali sam želeo nešto drugačije za moju porodicu – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter