Prvi čovek Budućnosti iz Podgorice Dragan Bokan kao da se uplašio kada je video kako se pojačavaju Crvena zvezda, Partizan i Mornar iz Bara.

Prvi čovek šampiona Crne Gore je istakao da Budućnost ove godine ima tek peti budžet lige, a da Crvena zvezda ima najviše para od kada je osnovana.


– Crvena zvezda ima ubedljivo najveći budžet, najveći i u istoriji kluba. Tu je Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević. Tu je Cedevita Olimpija, jako ozbiljan projekat. Takođe, prvi put u Crnoj Gori dva kluba imaju isti budžet, a siguran sam da je Mornar potrošio do sada više nego mi – istakao je Dragan Bokan.

On je dodao da Podgoričani nemaju problema sa finansijama i organizacijom.

– Organizaciono rastemo, možemo da konstatujemo da učešće u Evroligi nije napravio veći problem kada su finansije u pitanju. U narednih deset dana ćemo završiti sve obaveze iz prethodne sezone, imamo dug od jedne plate za određeni broj igrača, ali to ćemo rešiti naredne nedelje. Postojao je strah da bi učešće u Evroligi možda moglo da poremeti finansijsku stabilnost, ali je uprava kluba uradila sve da to toga ne dođe. Uspeli smo u tome, naglasio je Bokan i najavio ambicije za sledeću sezonu – zaključio je Dragan Bokan.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu